SLIDE1

Friday, December 31, 2010

Creative, Awesome, and Futuristic SINK! mesti tengok

ecececece!!
betul...sumpah... sink dia santek santek sangat..
terasa plak mcm sinki kat rumah dah boring....

sebagai contohnya

see... boringkan.. terlalu biasa..
bukan apa.. google punya goole...
mata tibe2 tertarik kat gamba2 sinki... lua biasa sebab kite mana penah nak jumpa sinki2 yang unik mcm ni..
terima kasih pak google


so kali ini saja je lah.. beri cuci2 mata sikit tengok sinki2 yang menarik ni.
meh kite meninjau ninjau sinki2 yang unik2 ini...
macam main game ZUMA pulak kan? kan? kan?

bowl sink ni kot...
ni kalau kat university.. budak2 lelaki xperlu lagi makan megi dlm baldi
dlm sinki ni pun leh masak megi..
wakakakaka...(ciss!)

eeuuuuuwwww!!!
tak diterima akal..
sebab apa?
korang boleh bayangkan tak? kalau ikan tu kencing ke, berak ke?
kite nak bersihkan tangan... confident ke sinki mcm ni menyalurkan air yg bersih?
tak nak aku

ni yang dikatakan very creative...


bola hari tu malaysia menang..wakakaka
(apa kene mengena samdolll??)
hehehe... ni ball sink la kot

garden sink and aquarium sink
akan datang!!..toilet sink.. kompem euuuuwwwwww!!!

waterfall sink..menarik!! tp xlawa

BERGAYA!!!.. suke3x


boleyylaa!!!


rasa nak pasang sink mcm ni je kat dlm rumah..hehehe...
feel nak basuh tangan tu mesti akn selalu muncul!
ecececece
bentuk bulan sink die.. tentekkk n unique

martini sink... 

dan yang paling scandulous



seksi



tergoda



terpikat


merah



dan 




TERKEJUT



HEHEHEHEHE



SEKSINYEEE


mak! nak sinki macam ni satu!!
ekekekeke!!!!









No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...