SLIDE1

Wednesday, December 22, 2010

...MengGeBu GeBU...

menggebu-gebu? apa dia yg gebu-gebu? biar betul...  ye lah memang lah tajuknya menggebu gebu... tapi belum habis tulis lagi... KERINDUAN YANG MENGGEBU-GEBU!!!.... (cehhh..tajuk mcm cari publisiti)
rindu pun gebu ye????? hahahahahaa....

okay berbalik pada topik rindu mengebu gebu... sapa yang saya rindukan... ceh ceh ceh.. (bila tulis blog ni, terasa mcm tulis diari nak anta kat cikgu BM plak...wakakakak!!!).. pastinya bukan pakwe saya.. skandel saya mahupun jiran macho sebelah rumah saya... hehehe

ni ha.. rindu kat geng geng jengka la... sapa lagi... (cakap la awal2)..
hari tu kiteorg pegi rehersal convocation kat uitm shah alam.. so reunion la.. tapi yg sedeynye xsemua yg ada.. tapi masing masing tetap tak berubah.. still mcm gadis jengka.. hehehehehe

first2 sampai, terjumpa cik salasiah.. so aku pun bekepit je lah dgn dia.. (maap sal buat kau rimas..kuikuikui)
then aku jumpa geng lama.. decide lunch kat McD tapi last2 tukar selera sbb tekak masing2 nak cari nasi.. (tekak melayu betul kiteorang ni)

tak syok la klu tulis2 tapi xselit gambo..
*
*
*
*
jeng jeng jeng...
*
*
*
*
*
*
*
*
*
mari saya pekenalkan sorang2.. yang paling kiri, nama dia YANI.. mcm yuna je aku tengok dia ni.. yang mcm heliza tuh namanya Ain.. yang tengah tu aku la.. paling demok!!...(cukup nk mention kau demok..semua org dah tau).. yang sebelah aku tu namanya NIK..makin gojes cik kak oiii.. yang ujung skali.. namanya CT Q.. bukan Q Haidar tau tapi Qidayah...

ada lagi yang tertinggal nih...

ni la Dina.. my idol.. suka dia sebab slow talk je... lemah lembut.. guys memang akn adore her.. calon menantu ni.


ni shiha.. from lipis.. seorang yg lemah lembut okay..
(knapa ko introduce kawan ko mcm nak promote promote je!!)
bukan promote, tp memang dorang baik okay...

aten!!! rindu aten... she is aten comeiii... selama bertahun tahun menjadi klas rap kiteorang.. sangat amanah! bertanggungjawab! dan comei...(perlu ke setiap gamba ade kau cik demok!!!!)
ehh mestila.. dah aku tuan belognyee... hahaha... inteprem la sangat..

this one is DIRAH.. masa diploma slalu debat ngn dia.. hahaha... pendebat yang hebat ni.. asal perak..
*
*
*
*
*
NEXT PICT IS
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
cepat lah!! aku back hand kang..(soba~ soba yekkk)
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
KAMI THE SENGET!!!!!!!
paling kiri tu farahain.. tepi aku ayu, shiha, ika and aida...
pss pss.. aida tu rumate, housemata and classmate aku..
hehehe (perluke beritau?) mestilah perlu..
NOTE: gendutnye aku.. tapi cantik apa!!! cara memotivasikan diri~~~ w.t.f
*
*
ni pulak.. aksi melampau saya!!!
*****
ni namanya patrick.. kulit dia flawless tau..suke suke.. kalau ajak gosip ke..maki orang ke.. memang dia terbaik..hahahahahaha!!!.. ni patrick kalau tengok blog ni.. sila la beritau rahsia kejelitaan anda...

suke gambar ni... ni mesti aida yang ambik..hehehe.. credit to the owner

ni lah kami.. baru perasan.. xde pun gamba ngn TIMAH.. ala sedeynye... hish..lain kali kene alert sikit cik kak oiiii... apa apa pun.. its FUNNNN GILER OKAY....

last sekali
*
*
*

hahaha ni la muke buat2 saya... (sriyes ni..muke nak kene makan selipar...) oit oit oit..sampainye hati mu.. inteprem je aku ni... hehehehe... dah nak tutup post..tadaaa all..


No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...