SLIDE1

Sunday, December 26, 2010

MeNjAdI MaiD SekeTiKa!!!

waduh waduh waduh...
capek gue ngekorin kakak gue... ini semua gara2 nemanin kakak gue beli barang taska..
(cakap melayu boleh tak?)

APA YANG PALING AKU TAK SUKE!!!?
(tibe2 caps lock ni kenapa?)
aku tak suke dgn CROWDED & PANAS!!!
(cehhhh!!!)

okay hari tu teman akak beli barang dekat Mydin Putrajaya..beli barang2 stok utk Taska
tapi taulah kalau shooping barang dapur kat mydin mcm mane?
rasa semua org tengah berebut nak berjalan and berperang nak pilih barang..
crytical time betul... yang bengan bila ade yang main tolak2..
ko ingat ko cukup tinggi and DEMOK dari aku.. ko leh tolak2..
ishhh kang angkat jari tengah kang.. (tak baik ye DEMOK!)

bayangkan... sempit gila.. hmmmm!!! 
(mcm la ko tak tau kan)

ko tengok... da tau sempit makin sebuk nak masuk..
patutnya buat la line yang sehala.. takde la traffic..
(pegi usulkan mende ni kat pak Mydin ye)
ha.. tengok ruang nak lalu ni.. space ciput je...
bayangkan aku yang DEMOK comel ni lalu.. tak ke parah!!

(pernah buat barang jatuh... bersesak sesak.. last2 buat bodoh je)


 kau tengok semua org berebut barang... mcm la barang tu lari...
menyampah betul kalau suh beli ayam
bukan apa.. si tukang potong2 ayam..
boleh plak main2 ngn saya..
kenyit2 mata anda xdilayan

aisehhh!!!... (mujurlah kite tak garang.. kalau tak memang aku tengking depan org ramai)

 
ni belum penuh troli lagi shooping..
akak pulak kalau shooping mcm xcukup satu troli..
bayangkan.. mcm mana kiteorang bersesak sesak, perpanas panas ditengah tengah lautan manusia yang sungguh crowded.. tapi takpe.. itu dah biasa...


ni gambar belakang Mydin putrajaya.. selalu parking sini... ni sempat snap gamba sebelum balik..
(akak saya kata saya org gile... sebab tangkap gamba kat Mydin waktu org sedang bersesak2)
memangpun!!


okay okay okay..
terimalah muka nak muntah saya sewaktu membeli barang dapur di Mydin..
amacam? ade mcm muka maid korang tak?
layak tak nak jadi Maid korang?
(siap korang.. sapa yang becite cite nak ambik aku jadi maid.. laki ko aku kebas)
SETANNN DEMOK!!!

hahahahah
jangan marah.. gurau je..
choww!!

2 comments:

  1. hahahhaa kelako laaa entry ni...

    i loikeeee....

    wehhh,apsal jaoh sgt g mydin putrajaya??

    ReplyDelete
  2. taska akk aku kat sanun...
    tu kene teman tu

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...