SLIDE1

Thursday, December 23, 2010

PEMINAT CERITA KOREA!!! JANG GEUN SUK IN THE HOUSE!! ANDA MASIH BELUM TERLAMBAT


Mary Me! Mary Trailer

HAAAA!!!! sila bace tajuk dia baik baik.. peminat cerita korea pasti akan menjerit jerit..
yes yes yes..saya mampu membuatkan andernalin anda tak terkawal...wakakakaakak!!

yes ade drama baru yang bertajuk
MARY ME! MARY
atau

MARY IS OUT AT NIGHT
wahhh!!! comey comey comey cerita ni..
sedap ke tak sedap ke.. janji ade jang geun suk
(crite ni bestt okay)


nak tengok gamba drama ni?

 tengok gambar pun dah comel.. kalau cerita.. lagi lah comel
sebab apa saya kata anda masih belum terlambat? ceeewahhh!!
sebabnya drama ni baru je ditayangkan kat 
astro KBS World saluran (tah aku lemah pasal nombor)
setiap hari isnin-selasa jam 9 malam.
baik korang tengok..

saya dan adik saya pasti akan bergaduh dengan abang2 kami,
dorang langsung tak kasi can tengok drama korea..
huh!!! peduli apa... kalau xnak pecah screen TV, baik kasi tengok!!
macam la berani sangat.
okay.. ni lah dia jang geun suk yg di war war kan..
nampak muke perempuan... market kat korea agaknya muka mcm ni..
dalam ni dia jadi penyanyi rock.. indie.
lagi.. nak beri tengok gamba2 je..

antara scene dorang..



kalau korang nak bace sinopsis cerita ni..
boleh la baca kat link ni

lagi satu.. dlm drama ni, paling suka lagu dia.
jang geun suk yang nyanyi..
tajuknya MY PRECIOUS
kalau anda nak denga, bolehla klik kat saya nya 'KOTAK MUSIC' kat sebelah kanan ni  di bahagian penjuru atas.. atau kalau bising sangat lagu lagunya.. tekan je pause..(melalut dah aku ni)
 korang juga boleh download sendiri lagu tu dekat link ni:

untuk pengetahuan korang jugak..
mamat jang geun suk ni ada anak angkat..
kalau xsilap la..
ni ha gambanya
sweetnye..untung baby tu..
betul betul muka dia macam perempuan
cissss!!!! jealous aku

okay.. kalau korang nak tau lebeh..
sila lah bace kat blog dia ni

selamat menonton drama ni
selamat membace
selamat mendegar lagunye
selamat semuanya
bye bye!!

4 comments:

  1. aah la kia..muke die cam gegirl sket..
    walopn gtu..die tetap encem

    ReplyDelete
  2. hehe...
    comel tu...
    cite ni best la gak

    ReplyDelete
  3. dah tengok da cerita nih. mmmg best giler (:

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...