SLIDE1

Friday, December 24, 2010

PENGKUAT MAKAN

apa ke buruk benar tajuk awk kali ni?
ish ish ish
ini adalah satu kisah tak senonoh dan tak disengajakan
(tak sengaja? kuat makan ko kata tak sengaja? bukan ke sejak lahir ko melalak minta makan?)
cess.. berani kau!!..okay dah dah melalutnye

crite dia bermule macam ni...
pada suatu hari saya bukak folder album saya untuk edit gamba2 saya guna software xiuxiu..
dan tiba-tiba... (hey! boleh cite mcm biase tak? tak yah nk skema2..bukan ade cikgu bm pun nak cek..)
bukak je folder gambar..
then aku tergelak gelak..
kenapa banyak sangat gambar aku makan?
buruk pulak tu.

wakakak
ini menunjukkan bukti bahawasanya
DEMOK kuat makn!!

nak tengok bukti gambarnye?
mari saya tunjukkan
meh jom~~
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

tadaaa
ehh DEMOK! gamba ni langsung xde kene mengena la ngok!!
memang tahap nak kene libas pulas ni
hahahaah!!
okay okay okay..minta maap
meh kite selidik and selingkar album saya..

1~2~3
dengan lafaz bismillah dan beserta doa makan
mari kite saksikan


ha... lihat engkau.. ni baru gambar pertama..
kerja aku memang suka menjaja gambar....

nampak?..see?..lihat?.. betapa buruk dan pelahapnya saya..
by the way..
mana mana yg kata kuat makan and suke makan
memang tak boleh kalahkan saya.
hehehehe.
nak chalange??
kalau berani cubela
ade bran?
lihat!.. biarpun dalam kereta.. makanan still kene ade..
perjalanan nak ke pahanhg..
padahal baru lepas makan nasi kat gombak
tapi tetap suruh masuk drive thru McD untuk beli makanan 
dekat je pun... baru je nak masuk UIA. nak ke tol gombak.
pelahap dan tamak betol!




sapa2 yang kenal aku.. mesti tahu favourite makanan aku..
yeahh!! ayam goreng!!
penah satu ketika
member terbuang ayam yang baru je beli.. xsentuh lagi pulak tu.
terkilan gila.. meroyan jap la..
sanggup aku cari kat tong sampah
xde la aku pengotor sangat nk makan sampah tu..
cume aku nak tengok bukti kemana perginya ayam aku
cecececeece!!!

hehe.. kalau korang sentuh ayam goreng aku atau nak mintak.. mesti aku xberi punya.. tapi selain ayam goreng.. insyaallah aku xlokek.. cubelah...
hahahaah
NOTE: baru ku tahu punca ku DEMOK... yeahh 10Q AYAM GORENG!! TERBAIK




ni kenangan sewaktu di UiTM jengka
keluar makan dengan membe2
masih segar diingatan kenangan ini
sambil buat kuih raya.. sambil sempat posing posing..
(yeahhh!! nampak comel gamba ni... yee saya tau saya cumell)
shuttt upp!!!


ni pulak gambar masa kat open raya UiTM KB..
memang meriah..
terhidang lebeh 10 makanan kat majlis ni..
rasa mcm menyesal plak tak makan semua..hahah!!
telan air liur la bila ingat balik juadah2 yg ade.
tengok la gamba aku kat sebelah.. org lain sebuk begamba.. aku sempat posing dengan sate, sambil mengunyah.. hahah mujur gambar ni comel..


ni pun sama lah jugak..gamba2 masa open raya 2010

tu..nampak tak aku yg tembam tu?
bukan nak promote gamba pakwe tu yee..
fokus kat si DEMOK ni je
 mengunyah KEREPEK KHAWIN time!!
the worst pict ever.. ntah waktu bila snap gamba ni..
rambut tgh basah.. cehh gendut!
NOTE: gendut adalah pangilan abng ipar apabila panggil saya
(tu pun nk beri tau ke? kau bangga ke?)
cisss... shutt upp lagi sekali


semua ayam2 tu.. saya yang punya.. jangan terkejut pulak..
order banyak2! last last..suruh membe2 sebelah menyebelah habiskan..
huh!! tamak!!
ni kalau xsilap makan kat RADIX KOTA BHARU

ni pulak member2 nak pergi main bowling..
then decide makan kat noodles
tempat: KB MALL.. (rumah kedua kami)
masing2 tgh gila dgn COOLBLOG...(sejenis air yg best)
sumpah sedap gila..
kalau minum beribu ribu kali pun xpe.. sumpah best giler!!
cube cari dimana saya dlm gamba..
tak yah pandang yg lain.. pandang saya jer~~~ heheheeh!!!


seee... how i slurrppp that mee tom yam.. yummy yummy...frankly speaking la yer.. sedap lagi mee tom yam saya masak... hehehehe...(promote diri ni)
NOTE: alahan dengan udang.. balik je.. habis gatal muka..



setakat tu je lah utk kali ini..
malas dah nak edit2 gamba
letih!!
huh..
nak makan
ish ish ish ni pukul 6.12 pagi
kau tak tido lagi DEMOK!!
hheheheh.. saye study la~~
(stady la sangat)
okay.. letih nak siapkan N3 ni..
huhu
xmo melalut dah.. NAK OUT..

ehh sebelum tu..
nanti2

muke plastik sapa ni?
ish ish ish... muke ni tahap nak kene lestik lestik ngn guli ni..
(cakap cantik cepat!!!..kalau tak saya tembak!!)

okay!!
nak titun..
bye bye bye

~ASSALAMUALAIKUM~



No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...