Friday, December 24, 2010

SAY NO TO PLASTIC SURGERY!!!

terpaksa pandang kiri dan kanan untuk tulis N3 ni..
sebab apa? sebab takut anda pernah melakukannya..
wakakaka.. POYOS!
berdose tau!! tapi cantikkan..

tapi sebenarnya definisi plastik surgery meluas!!!
(denga tu ye anak2)
bukan untuk transform jadi cantik aje.. tapi juga untuk tampal mana2 luka atau gantikan kulit peha di mana2 bahagian kulit yang rosak.. tu pun dukire plastik surgery..
sumber: doktor muda totin

(dulu ingat plustik surgery tu gune plastik..hahahaha.. budus!)
  
cube lihat gambar2 kat bawah ni.. adakah anda rasa mereka cukup cantik? natural beauty?
 1. MEGAN FOX
she's howt!!! nampak natural sangat2.. sexy and gorgeous..
adore her hair and lips

2. AYUMI HAMASAKI
perfect nose, perfect eye and everything is well-perfect
dont u think she've done nose job?

 3. SONG HYE KYO
what can i say to this queen korean drama?
everything is perfect!! adore her skin

 4. LEE DA HAE
this one look natural without makeup
flawless skin

 5. ANGLE BABY
oh god? it is real? it is a DOLL or HUMAN?
everything is perfect and made me crazy

 hehehe.. anda nak lihat result befor and after?
mari mari...


1. MEGAN FOX
yang lama pun kire okay la jugak tapi since done surgery lagi la super duper hot
selain kat muke.. breast pun dia buat okay

 nampak? dari leper menjadi belon...
cari punya cari gamba dia.. tibe tibe jumpa gamba dia xsenonoh buat sex tape..
bongok!! aisehhhh... muke je cantik

2.AYUMI HAMASAKI
rasanya semua org dah tahu yang ayumi ni buat PS..
bayangkan je lah mata dia super bulat..
dia ni dah lebih 40 kali buat pembedahan muka

korang boleh bayangkan tak apa akn jadi kalau buat pebedahan kali ke 100
mcm mane rupanye?

jeng jeng jeng
hahaha.. kan ke dia ade masalah pekak..
agaknye bukan kesan dari bunyi yg kuat..
tapi dari p/surgery
(sumpah ayumi.. gambar ni bukan saya yg edit.. ni google yg carikan)

3. SONG HYE KYO

sah sah sah.. dia kopak kan pipi dia yang tembam.. bagi nampak runcing je..
walau bagaimana pun.. salute dgn kulit dia yg canteq
hidung pun dah lain

ish ish ish
4. LEE DA HAE
eeuuuuwwww.. comel apa!!
ni lagi satu.. kopak/tarah tulang pipi beri runcing
lepas je bedah trus cantik..
tapi malangnya dia tak sedar and serik
makin nak jadi cantik
nak tengok muka dia yang sekarang
pembedahan plastik terbaru lee da hae
THE NEW LEE DA HAE

SENGAJA DITEMBAMKAN PIPI.
pipi aku dah cukup tembam... tak yah nak jumpa doktor
tu lah.. pipi dulu dah tembam pergi kopak..
ish ish.. nanti belubang pipi tu
(membebel je kau ye)

5.ANGELA BABY/ANGEL BABY
CANTIK SUNGGUH SUNGGUH!!
ni artist hong kong
tapinyakan
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
tak sampai hati pulak nak bocorkan rahsia
*
*
*
*
*
*
*
*
1
*
*
2
*
*
3
*
*



HABIS TU SAPA YANG TAK BUAT PLASTIC SURGERY!!!???!!!???
ish nak tau ke... 
mesti korang dah tau punya
sapa lagi.. pastilah si DEMOKKK!!!!
W.T.F
ko ingat ko cantik?
hahahaha... ori semuanya okay..
heheeh demok!!!


betul la apa orang cakapkan
BEUTY IS PAIN
PERGHH!! TAK SANGGUP AKU TARAH SANA TARAH SINI

In my opinion, they are trying to erase their ethnic look and shames with their inherit originality. rather to choose inner beauty, they will classify this choice/selection as cliche, odd and nonsense but do they realize the impact from getting this surgery?

obviously.. they just have money.. but no brain..

DAN DIPETIK DARI BELL492 PRESENTATION SKILL TEXT UCAPAN SAYA
(hahaha...ko simpan lagi text ko nih?)

1. plastic surgery has been termendous growth among Asian and the standard of beauty recently been called in question.

a) it become weird and ungrateful when some parent suggest their child to go under surgeries and teen start to slice everything they want to change into something beautiful.

b) it become more alarming when entire media seem spread an info about plastic surgery by promote their artist that look impossibly beauty as human nature and ridiculously to accept society. this will influence society especially among women and teenagers.

c) bad plastic surgery happens when someone feels pressure to look good and they have money than brains. the top plastic surgery disaster shows just how far people are willing to go to achieve different look, a look which doesn't always turn out as fabulous as one picture.




okay!! hep hep hooray..dah siap dah karangan saya..
mesti korang akn cakap..
  • kubur masing2
  • menyibuk la minah ni
  • perluke kau buat N3 ni?
  • W.T.F
  • to the hell with DEMOK
  • eeuuww...kepoh
  • kau dengki kan?
haaa!! kalau korang cakap macam ni kat si DEMOK!.. maknanya korang pernah buat plastic surgery ni kan?
hahahaah!!!!.... KANTOI!!!
PROSEDUUR YANG DIAMBIL UTK MENSAKITKAN DIRI ADALAH SEPERTI BERIKUT: 
(skemanya tulisan ko! hahaha!)

video

KALAU NAK SILALAH LIHAT VIDEO NI..
DAHSYAT GILER!!!!!




TRANSFORMATION YANG HEBAT!!!!

okaylah.... malas dah nak mencarut carut..
malas dah nak jaga tepi kain org
berdosa je...
hehehehehe

SELAMAT TINGGAL
SEHINGGA BERJUMPA LAGI
ASSALAMUALAIKUM!!



1 comment: