SLIDE1

Wednesday, December 22, 2010

Social Network

cehh ayat tak leh nak macam cite omputih...
beno-benonye nak kata~~

ehh tibe2 ade perasaan malu plak nak meluahkan..
see..saya dah blushing sekarang... wawa..

(ehh minah boleh jangan gedik tak!! beritau cepat!!!)
OKAY OKAY OKAY...

SEBENARNYA NI LA BLOG BARU SAYA
(eh sjak bila kau ade belog belog ni?)
blog yang lama aku da lupa password n id..
lagipun memang da menyampah nk masuk sebb ade
my worst enemy..(kak kiah cakap omputih la plok)

okay okay.. ni semua bermula sebb SAYA DENGKI DENGAN BLOG KAK AIDA NAMY AND KAK POLKA LAVENDER.... (padahal ko xsedor diri cik kia, yg ko ni bapak segala malas menulis)

DENGKI sebb.. mana boleh jadi.. kalau dorang ade blog, saya pun kene ade... nanti senang nak discuss asignment... (ehh padahal senang nak ngumpat n nak express temper..hahahaha)

hahaha peduli apa... okay okay okay...
lagipun saya ni mata keranjang kalau tengok belog perempuan cantik je...
mesti sapu dulu...so sapa2 yg terasa diri dia cukup cantik n howt.. sila la add saya.. senang saya nak usha anda nanti...(oitt minah!!..lesbian ke apa?) heheh.. split identity jap... by the way... sudi sudi la jenguk2.. bermanja2 kat belog saya ni...

pegi dulu ye... taadaaa

ehh jap... nak jugak jadi glemer ...wawawa
MAK!!! MAK!! ANAK MAK DAH GLEMER... SIAP KLUAR INTERNET LAGI NI HA!!!

korang jangan percaya ngn gamba ni... indah kabar dr rupa je...hehehehe... (jap2 nak panggil keluarga saya, nak cakap yg..MAK!!!! SAYA DAH GLAMOUR....) hahahaha okay okay tutup post...(sewel)

4 comments:

  1. sok2 da blik kelate. penuh la entry yg ada nab gojes tu. AHAHAHHA.....

    ReplyDelete
  2. mojo..
    ko la patut bubuh neknab gojes..
    sebab ko kene salam ngn tuan rumah barru ko.. hahaha

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...