SLIDE1

Friday, December 31, 2010

-Tak Pernah Kene Tipu? Nak Kene Tipu? Meh Le -

hahaha... ayat xleh bla.. tajuk xheaven langsung..

okay.. be serious!

dalam dunia ni korang pernah kene tipu tak
(demok selalu kene)
kalau xpernah... wa tabik spring la!!

korang nk tengok satu gamba tak?

then korang carik sendiri apa yang menipunya..
(xtau lah kalau korang pernah tengok @ tak.. kpd yang dah tengok.. this is just 4 fun... kalau belum... jum layan!!~~~)


sila cari dimana bukti penipuannya yerr!!!

pict # 1

korang nampak tak?
apa? xnampak... sila cube lagi!!

cube cari kat celah kangkang ke..
celah kerusi ke
meja ke..

SEBENARNYA APA YANG MENIPU YER????

KOMPIUSSS I

tak pe tak pe

take a look at this pict # 2


perasan tak kedudukan manusia dlm gamba #1 and # 2 dah lain..


so apa yang menipunya dengan gamba ni?


haishhh demok!! jangan main2


korang mesti xrasa pepe..
rasa real je gamba ni
rasa mcm xde pepe pun yang tertipu ditipu dan penipu

okay okay okay
mari saya berikan jawapan... sebab saya pun kene tipu..
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
amaran: kalau rabun sila pakai spek mata anda..
*
*
*
*
*
*
*
*




taaaddaaaa!!!!


KORANG PAHAM KE TAK?

SEBENARNYA ITU BUKAN LUKISAN

saya ulang lagi sekali

ITU BUKAN LUKISAN..


ITU ADALAH MANUSIA HIDUP

pandai betulkan? pandai sungguh2

tertipu i.. 

SIAP BOLEH BORAK BORAK LAGI NGN MAMAT SALEH KAT DEPAN TU..


aishhhhh..terkena!!

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...