SLIDE1

Friday, February 11, 2011

lagi gambar terbaru RAYYAN QAISER B. SHATIR... sumpah comel mcm saya!!

yeah!!
gambar terbaru anak sedara saya
tak sabar nak balik
(sdng menangis membuang perasaan rindu keluarga)
takpe.. tunggu je kemunculan auntie ye!!
hehehehe

nanti akn kupastikan hidung baby ni kemek di cium auntie
hehehe

yeah.. comel mcm auntie dia

mak and abah pasti bangga sebab ni first baby ank perempuan dia

kalau mcm ni saya pun xsabar nak khawin and ade baby
pasti lagi comel pada ni... hehehehe
cak!!
ala tidur pulak RAY ni..
besar nanti biar member2 panggil RAY tau
ataupun panggil RAIN mcm pelakon korea tu...

SEKIAN
SALAM SAYANG PELUK CIUM DARI AUNTY QIA DEMOK!
MISS MY FAMILIES

3 comments:

  1. name die best la qia..haha plus mmg omey! kalah kia

    ReplyDelete
  2. saya pun ase nak plok cium je qaiser ni :)

    ReplyDelete
  3. aten: kalah kia? ni yang xsedap denga ni.. hehehe
    afiqa: panggil dia ray ye... bukan qaiser... hahaha..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...