SLIDE1

Tuesday, January 10, 2012

Lipstic Merah dan Library is my fav..


saya selalu oles gincu merah (red lipstic. ececece!) kemana sahaja sebab.. kalau tak pakai my friend akan cakap, muka orang sakit la.. bibir pucat la, tak de darah la.. muka sememeh la. dan macam macam lagi.

so memang 24 jam lipstik ade dalam poket, kadang2 oles dengan lip ice..
libry pulak memang tempat favourite melepak..

kalau rasa nak ponteng kelas, memang libry la yang kami tuju..

kenangan paling kelakar, kiteorang bawak masuk burger McD prosperity dengan pewarna kuku..
waktu dalam gambar ni, member tolong warnakan kuku kite dengan kaler merah.. 
and then she decided to eat burger yg kiteorg curi2 bawak masuk..
hahahahahaha!!

i know.. we just too good to be a good student.. *wink


ohh terlupa pulak...

bukan sekadar curi2 bawak masuk burger dan kutek..
tapi bawak masuk sekali 3 lense yang baru beli...

kami duduk di sudut ceruk yang sunyi dan jauh dari cctv (port terbaik!)
apa lagi... bertukar tukar lense kawan saya... dan saya pula sedang sibuk mengenakan kutek dan keringkanya..
memang tak ade kerja... 
lepas je makan burger... kami study Malaysian Derivative sekejap..(sumpah kami stady)
then decide utk masuk ke kelas setelah hidayah datang utk menyuruh kami berubah...
heheheh

korang ade ke pengalaman mcm kiteorang... 
tengok gambar tu.. banyak buku kan?
tak satu pun aku bace... hehehehhehee


keluar library dgn senang hati sambil membawa novel2 cintan cintun...

*sight... hutang library bila nak bayar.?. (padah kpd org yang suka pulang buku lewat)

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...