SLIDE1

Tuesday, January 10, 2012

MUKA AWAK MACAM NAJWA LATIFF LA!


saya ulang sekali lagi..
muka awak mcm najwa latif la..(najib teid yang cetuskan)
aah la!~ kalau kau senyum.. memang gaya.. (awek dia sambung)

dengan rasa terkejut dan tak pernah nak percayanya..
aku terima dengan reda...

kenapa la tak kata mcm engelina jolie ke.. megan fox ke... siti saleha ke..
dulu dulu masa diploma.. member kata mcm ida nerina..
hahaha (gelak kecik)



jauh ayam panggang dari ayam goreng kfc..


kenapa la tak mcm hillary duff ke..
ataupun mcm khloe kardashian ke.. best la jugak


kan ke sama tu..
(hahaha.. kalau nk muntah sila ke toilet)



walau apa apa apa pun...
alhamdulillah dengan kurniaan rupa sebegini..
(tak terniat pun nak ubah walaupun slalu survey.. wakakaka)

terima kasih mak dan abah sebab dpt baka mcm ni..
hihihihi..

jangan sesekali kita menyalahkan baka kita okay..
bersyukur dengan apa yang ade..
alhamdulillah~

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...