SLIDE1

Tuesday, January 10, 2012

Selepas Berhabuk Blog Ditinggalkan, Akhirnya...

Bukan sebab apa.. tahun 2011 merupakan tahun malang dan paling cipan sekali..namun alhamdulillah. segalanya telah berakhir.

dan disebabkan tekanan emosi dan sedikit masalah yang memang sungguh2 mencabar dan tek leh nk dielakkan.. maka blog ni ditutup sementara.. sementara je.. tapi kini dibuka semula untuk melepaskan gian merepek merapu..

kepada silent reader (perasan mcm ade je!) tu.. sudi sudi la singgah lagi di blog demok temok ni.. hehehe :)

Alhamdulillah.. tahun baru 2012 sudah menjelm... berharap tahun ini membawa sinar baru dalam hidup saya dan mampu untuk saya lupakan kesengsaraan yang berlaku di tahun 2011. insyaallah~ Amin...

muka budak ni masih xberubah sepanjang 6 bulan xupdate post ni...


semakin demok temok kuasa 5 lagi.. :p
sihat sejahtera dan jejari ku semakin sihat sebab xbnyak buat excersise menaip blog.. (sangat!)


kan dah kasi tau.. jari saya demok jugak..
hehehe

okey lah.. sampai disini sahaja...
letih mengemas blog ni yang dah berhabuk....

kite jumpa lain kali lah...
study week ni memang betul2 terover over tidur..
bukan stady.. ngusha awek je lebeh..

jakiah jakiah!!! ish ish ish....


:p


No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...