SLIDE1

Tuesday, January 10, 2012

SUMPAH! baby KOREA-AMERICA ni lagi comel dari anak TOM CRUISE!~



kenneth nicole brodsky
nama yang mak bapak dia beri..
comel sungguh..

nak lihat?


sumpah comel kan..
masyaallah... 
ni yang nak cepat2 ade baby ni..
(kawin pun tak lagi)
jakiah jakiah!! ish ish ish

jum kite kenal mak ngan bapak dia


american

korean


american+korean= baby comel kenneth nicole


gambar waktu baby.. takde la secomel mana..
tapi tibe2 je bertukar jadi superb comel..

setanding dengan bab Mason Moon


kecik macam ni pun dah cantik..
kalau besar nanti.. cantik nye mesti dikuasakan dengan 10




suci je kan muka baby ni.
ish ni yang nak beritau mak..
"mak mak.. bolehtak nak berhenti belajar.. saya nak mengandung, nak ade baby comel mcm ni:
kompem mak aku tetas aku ngn batang penyapu..

(hormon ibu terlebih)

muahhh kat baby ni



suka bila ikat pokok kelapa mcm tu.. baru la kiut miut

ayah dia tak handsome pun..
tapi bertuah sbb baby ni ade genetik mix
korea and america


mak dia pun biasa biasa je..



apa yang menarik bagi aku pada budak ni selain genetik kacukan yang cantik..
tertarik kat bahagian rambut yang marvelous habis..

cube tengok.. lebat sungguh rambut budak ni..
kat kepala mcm tak de lagi ruang untuk anak rambut nak tumbuh..
lebat kan..

kalau rambut lebat dan banyak mcm baby ni maksudnya baby ni punyai rambut yang cantik..
kalau tak.. biasa biasa je..
jelitawan jelitawan duniapun berkarekter rambut lebat.
sah baby ni cantik!


comelkan?
apa pendapat anda?

credit to this web: http://kbrod1.wordpress.com/

1 comment:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...