SLIDE1

Friday, April 6, 2012

ASSIGNMENT TERAKHIR

Banyak la aku punya terakhir
dari sem lepas cakap akhir..
tapi last2 kene menghadap lagi assignment..

ciisss ciisss ciisss
lumrah kehidupan student..
dihujani dengan assignment..
namun kita tak terduga bila assignment kita dah siap
tapi DIPEDAJALKAN membe..

*bersabar cik qia

banyak masalah kene pikir, so mana yang tak penting tu memang aku delete dari memory.
*yes, saya pentingkan diri!

praktikal+assignmnt+thesis+Keje+program
*lumrah


Kalau dulu2 memang suka lepak Libry,
tapi sekarang even library UPM yang BESA GEDABAK cuma terletak di sebelah office,
tapi kaki xpernah berkesempatan untuk jejak ke sana.


yes.. macam ni la aku dengan buku-buku..
(tapi buku novel la)
*mencari fantasi dari reality


yes demi nak mengenggam sekeping IJAZAH
saya gagahkan juga
walaupun disebaliknya tersingkap cerita suka, duka, keji, hina, susah dan puaka
dimana tiada satu manusia yang dapat paham dan rasa
kecuali family tersayang dan rakan terdekat yang ikhlas


yes!! demi nak pakai topi ni
KU GAGAHKAN JUGA MATA NAK BUAT ASSIGNMENT NGAN THESIS

sekian!

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...