SLIDE1

Thursday, April 5, 2012

-TERIMA KASIH- i can count on you


sambil dengar lagu Bruno Mars-Count on me
sambil teringat kat 
kawan yang sorang ni..

Ye lah.. aku admit yang aku sayang gila kot kat dia ni..
BFF aku dari sekolah lagi

tiap kali Happy telepon dia
tiap kali nak nangis tepon dia
Abah sakit.. nangis kat dia
Mak sakit.. nangis kat dia
dikecewakan pon.. nangis kat dia
rasanya dah 6 tahun aku asyik 
call dia nak nangis.
entah-entah telinga dia dah menanah..
(maap la ekk klu tinga tu dah menanah)

Kadang-kadang aku berfikir, aku kene STOP ngadu ngadu kat BFF aku ni.

reasons:
1. Nanti GF dia marah wehh!!.. (maap jika insiden spt ini berlaku)
2. Nanti aku terlalu bergantung pada dia.. (xkot)
3. Nanti BF aku marah... (haha xmungkin..)

memang susah la klu pk mcm tu..
BUKANYA AKU DESPERATE SANGAT!!
tapi pandangan ngan nasihat dia ni kadang2 membuka hati, kepala otak dan minda aku ni untuk berfikir jauh.
hmmm!
dulu dia duduk sebelah umah je
skang dah duduk jauh!!!!

tapi orng penah kata:

kan? kan? kan?
betul kan!!!


Baru-Baru ni period..
MOODY PMS
gila gila bad mood
semua orang kene marah
kan dah menangis atas KEBODOHAN DIRI SENDIRI..


sekali lagi aku telah membengkak kan telinga dia ni


okeh.. pak ustad ni la yang slalu aku torehkan telinga dia
(tiba2 aku rasa mcm sejuk hati tengk gamba ni)

Ari tu waktu jumpa dia ni aku segan gila nak cakap..
better klu cakap kat phone sbb dia xdpt tengok riaksi muka aku.. hahahahaha


dan tadi.. baru pas koll dia
menangis mcm budak babun.
tengah2 dia blaja dlm kelas, terdengar lecturer dia membebel suruh hantar report..
menyusahkan betul lah demok temok ni

Sory susah susahkan kamu boo..


Jerawat 3 ketul yang dah tinggal parut petanda baru lepas habis period dan habis bad mood


gamba nak cover gila!
padahal hidung dah merah beringus-hingus..
mata mcm kene cili
rambut habis mengerbang.

tapi semua itu tak ter 'snap' melalui gamba..
seperti juga hati ni..
TAK TERUNGKAP MELALUI KATA
aku pun xtau
sebab tu slalu gila!


POST NI DIBUAT KHAS JUST UNTUK MENGINGATI BFF 'KESAYANGAN" SAYA NI..

TERIMA KASIH BOOO

PSS: lepas ni denga lagu Belaian jiwa puas2..
(sebelum ni xleh denga lagu ni.. kalau denga mesti nangis sebab tringat kat mamat sekor ni..)

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...