SLIDE1

Sunday, April 15, 2012

work ethics- unethical in using technology!


tak kira lah
update status BLOG ke
update status FB ke
update status untuk pakwe ke
IM atau Chat untuk tujuan personal ke
bergosip dengan staf waktu kerja guna telefon ke
gosip guna YM waktu kerja ke
baca ruangan gossip contohnya mcm beatifulnara, roti kaya, murai dot com waktu kerje ke

itu ternasuk dlm word "UNETHICAL"
malah dapat saham lagi dri yang maha esa!

menyedarkan diri sendiri yang perbuatan ini salah
juga menyedarkan PEMBACA YANG DISAYANGI bahawa perbuatan ini salah
anda jgn lakukanya.. yg biasa lakukanya jgn menafikan perbuatan ini salah
hipokrit la kata xpernah buat kan kan kan
(ceittt)

ye lah
kalau kita nak jadi EFFICIENT, kita xboleh nak harapkan orang lain
maka, marilah kita mengajak semua
1 MALAYSIA menuju kearah work efficient..

kebetulan tajuk ni kene ngn thesis aku..
seronok untuk dikupaskan

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...