SLIDE1

Wednesday, August 29, 2012

Gurauan untuk Meeting


Bos slalu suruh aku arrange meeting weekly pulak tu
dan yang pasti mana-mana pihak yang banyak keje 
akan menyampah nak update status kerja.
jadi aku jugak yang jadi bahan

KAKI MEETING
Kia Meeting
Kia Tingkap..

tu semua adalah gelaran untuk aku.
asal nampak muka ni je.. mesti smua duk pandang
kot-kot ada meeting tergempak..

hahahah... sebab tu dorang create pangilan aku yang berbunyi
"kia Tingkap"
maka aku membuat serangan hendap di Facebook..
hehehe
hanya gurauan



sekian.

diharap semua yang terlibat dapat membaca entry ini dengan gumbira!

yang benar,
Demok Temok

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...