SLIDE1

Tuesday, October 30, 2012

BEAUTY FAT MODEL Vs MODEL GEMOK

PERHATIAN!!!
posting kali ini bakal memuntahkan anda

ye lah tau gemuk tapi comel apa
heheheh (perasan)

ye lah tgh usaha nak weight loss lah

tapi serius tibe tibe terasa model sangat tengok gambar ni
W.T.F punya statement

hahahha
okeh xde motif.. tapi saya suka tengok  heeeeee


Kalau kat office banyak yang mengatakan saya Adele
sebab badan besar
:( tapi saya rasa okeh la tuh
hahahahaha
(memotivasikan diri)

tapi saya lagi suka model gemuk bernama TARA LYNN cantik weh
walau gemuk tapi seksi and mantap
katanya: Fat is sexy (gila apa?)

tapi betul2 mantap lah kan
heheheheh


ada sama x macam Tara Lynn
hahaha
WTF sebijik kat muka saya
:(


okeh kasi lagi
:)
Tara Lynn

aku tau korang dah nak muntah hijo bila bace posting ni
maap ye
hahahhaha



okeh lah kesimpulan yang senang cakap
memang jangan harap nak berperasaan atau bermimpi disiang hari ye
dasar hidung kembang
ehhh!!!!!! tapi comel la


byebye
nak bace novel

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...