SLIDE1

Sunday, October 14, 2012

RIMMEL Lip Tint ..

Last month saya ade beli lip tint
jenama RIMMEL
ni semua hasutan cerita korea yang kebanyakan korean girl guna lip tint untuk hasil merah ntural

ni adalah warna dan produk yang telah saya beli


menarik bukan
tapi sebelum pegi beli
mari bace kisah selanjutnya
supaya dijadikan teladan

tapi xtahu la kalau ianya hanya terjadi kepada saya
dan ianya dikatakan bad luck




nampak macam marker pen
but actually not
ianya lip tint
ade lip balm di bahagian belakangnya

meh tengok hasilnya


nampak kan?..
 dia lembab and lama2 dia akan spread eventually
warna akan jadi mcm you pakai lip ice sheer color, so natural
xkan nampak mcm you pakai lipstick
long term and tahan di bibir

tapi masalahnya
baru beli seminggu
dan sudah kering
rasa nak mencarut

SUDAH KERING!!
harga pembelian sama level mcm beli lipstick Maybeline
so next time xmahu lagi membeli sesuatu yang xefective seperti ini.

xdinafikan hasil produk ni bagus.. tapi mungkin design atau bekas dia menyebabkan mende ni cepat kering atau habis!!! go find some innovation la weh...
umpama highlighter pen murah yang cepat kering

adehhhh.. you all boleh nilaikanya sendiri


nilah hasil bibir

tapi lepas ni nak cari jenama liptint yang lain

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...