SLIDE1

Sunday, October 28, 2012

Weekend dengan Family


Tempat paling basi korang akan cakap untuk dikunjungi
ZOO NEGARA!

yeees silakan untuk tidak gelak
hmmmm

memang basi..
tapi mengenangkan riuh rendah budak budak
yeeee jilapah... yeeee buyung... yeeee gajah... tengok tuuuu yimauuu auuummmm..
siap dengan sound efek bunyi bagai
dorang semua dah boleh mengalahkan tourist guide
rasa bebaloi baloi

yes... raya haji tahun 2012 ni
Abah, Mak dan keluarga Abang Long saya datang KL
apalagi,... habis satu selangor kite pusing
KL-Shah Alam-Sri Kembangan-Putrajaya-KL-SabakBernam-Kuala Selangor-KL

memang habis cramp kaki wehhh
fuhhhh

ni keluarga Abang Long saya yang sempoiii
datang jauh dari kampung kesayanganku
Jerantut Pahang

kecuali budak botak duduk di tengah-tengan berbaju kuning
itu adalah Rayyan Qaiser, anak akak saya
tersesat disitu
hehehehehe


OKEH KALIAN
sila saksikan gambar2 yang lain
yang kami sempat snap lah
masa ni lah korang boleh tatap
dan investigate
rupa sebenar saya
tahap kedempolan saya
heheheheheh


sila la teka mana satu saya


okeh... Rayyan selalu tersesat dalam gambar
(close up pada budak botak berbaju kuning)
haishhh

(ada singa dibelakang kami)
bukti kegemukan dan semakin gemuk
choiiiiii

tensen bila memikirkan 
berat badan dah naik tahap @&((@*
(sambil makan nasi goreng yang dibekalkan olh kakak)
dah tui.. macam mana nak weight loss?
hmmmm

apa-apa pun saya rindukan moment ini
(best wehh kiteorng bepeluang dikelilingi puluhan bangau yang berkerumun datang mintak makan.. tinggi separas lutut/pinggang aku je.. bangau yang jambu lagi pink)
hehhehe

sekian

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...