SLIDE1

Tuesday, February 16, 2016

BAJU KURUNG KEMBANG PAHANG


Menjahit adalah satu kepuasan
Pernah tengok cerita enchanted?
tiap2 pagi pakai baju baru then hero cerita tu pening sebab habis langsir rumah dia jadi mangsa.
yes, saya terpengaruh dengan cerita tu.

kalau boleh hari2 nak pakai baju baru.
happy sungguh bila hasil tu kita boleh feel dan pakai


Tapi satu je masalah kat Malaysia ni.
susah betul nak cari kain printed abstract yang cool atau bohemian atau nampak lain..
semua kedai asyik kain corak bunga-bunga.
jemu sungguh!!!


ni jelah yang saya nak tunjuk.

Assalamualaikum
:)

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...